La 14a edició del Torneig Internacional de volei base Miquel Martínez arriba al màxim històric de participants


  • Comparteix:

Presentació de la 14a edició del torneig internacional de volei Ciutat de Sant Cugat- Miquel Martínez

Presentació de la 14a edició del torneig internacional de volei Ciutat de Sant Cugat- Miquel Martínez

La 14a edició del Torneig Internacional de volei base femení Ciutat de Sant Cugat - Miquel Martínez bat el rècord de participants amb 48 equips dividits en infantil, cadet i juvenil. La competició es disputarà entre dijous i diumenge de la setmana que ve al pavelló de Valldoreix i a la ZEM de la Rambla del Celler. L'organitzador, el Club Voleibol Sant Cugat, també ha creat la divisió or i plata a cada categoria per unificar el nivell dels equips.

El Tor Sapienza italià amb dos equips i el Lugano suís amb un seran els equips estrangers de la competició. La presentació dels equips del torneig del DSV-Club Voleibol Sant Cugat serà dissabte a les sis de la tarda. L'acte també servirà perquè el primer equip de Superlliga es presenti davant l'afició. El director tècnic del club, Toni Alemany, creu que la divisió de les categories or i plata servirà per millorar la competitivitat del torneig.

Toni Alemany

Farem dues competicions paral·leles anomenades or i plata, en totes les categories. Volem que cada partit sigui important per cada equip que ve a competir.


Les finals de la competició seran diumenge al migdia. La presentació del torneig s'ha fet aquest dimarts a l'Ajuntament amb la presència del regidor d'Esports, Eloi Rovira, la presidenta del Club Voleibol Sant Cugat, Núria Terribas, i el director del torneig, Carles Bisbe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.