El Volei Sant Cugat disputarà la final de la Lliga Catalana davant el CVB Barça


  • Comparteix:

Sant Cugat i Barça es veuen les cares de nou per saber qui és el millor equip català / Font: Fcvolei.cat

Sant Cugat i Barça es veuen les cares de nou per saber qui és el millor equip català / Font: Fcvolei.cat

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat disputarà la final a la Lliga Catalana davant el Club Voleibol Barcelona Barça el dissabte 23 de setembre a Barcelona. L'equip de Rafa Ruiz tornarà a optar al títol català després de superar a semifinals l'Esplugues per 3 sets a 0 (25-14 / 26-24 / 25-21). Les rotacions han caracteritzat el matx, que ha suposat el debut oficial de les tres incorporacions: Marta Garcia, que precisament prové de l'Esplugues, Taylor Paulson i Nuria de León. Serà la quarta temporada que tots dos equips es juguen ser el millor conjunt del voleibol femení català.

Els precedents sempre han caigut de la banda barcelonina. La primera cita, el 2014, va acabar amb triomf clar de les blaugranes en l'últim partit del campionat, que llavors es feia en format torneig, jugat al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. L'any següent, amb l'equip de Rafa Ruiz encara a Superlliga 2, la Lliga Catalana es va disputar en eliminatòria d'anada i tornada. Al primer partit la superioritat del Barça va ser total, el mateix resultat que es va signar al segon.

La temporada passada, amb el conjunt santcugatenc recent ascendit a la màxima categoria del voleibol estatal i amb tots dos equips competint a Superlliga 1, les santcugatenques sí que van esgarrapar un set a les blaugranes, amb un 3 a 1 en el partit d'anada que, en qualsevol cas, es va acabar enduent el Barça. A la tornada, el triomf va ser de nou contundent (0-3) per a les barcelonines, que van aixecar una altra vegada el títol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.