El Volei Sant Cugat participa i acull part del prestigiós Torneig Internacional Ciutat de Barcelona


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat té una agenda intensa els següents dies / Font: Club Voleibol Sant Cugat

El Volei Sant Cugat té una agenda intensa els següents dies / Font: Club Voleibol Sant Cugat

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat participa al prestigiós Torneig Internacional Ciutat de Barcelona, i de fet equipaments santcugatencs acolliran part dels enfrontaments de la competició. Un dels partits que la formen, el que enfronta el Club Voleibol Barcelona Barça davant l'equip de Sant Cugat diumenge a dos quarts d'una del migdia al Poliesportiu La Marina barceloní, correspondrà a la final de la Lliga Catalana. La resta de participants són l'Avarca de Menorca i el San Lorenzo de Almagro.

El torneig, que es disputarà a cavall entre Barcelona i Sant Cugat, donarà el tret de sortida al pav 3 de la Rambla del Celler aquest dissabte a les deu del matí amb el partit CVB Barça-Avarca de Menorca. A les sis, al mateix escenari, s'estrenarà l'equip de Rafa Ruiz, amb un Volei Sant Cugat-Menorca. Al diumenge la cita es desplaçarà al Poliesportiu La Marina, on a dos quarts d'onze del matí debutarà el San Lorenzo de Almagro, campió argentí, contra el conjunt menorquí.

Dues hores més tard aquesta pista acollirà la final de la Lliga Catalana, el primer títol en joc del curs entre el Volei Sant Cugat i el Barça. El mateix equipament barceloní serà on s'enfrontaran dilluns el Barça i el San Lorenzo, i l'endemà clourà aquest prestigiós torneig al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix: a les vuit, la parròquia santcugatenca podrà veure com el seu equip es veu les cares amb el campió argentí.

Aquest serà l'últim test abans de l'inici oficial de la Superlliga femenina que serà, precisament, davant el Barça. Serà dos caps de setmana més tard, el dissabte 7 d'ocubre, a dos quarts de cinc a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.