El DSV-Voleibol Sant Cugat rep un Haro Rioja al que només li val la victòria


  • Comparteix:

Imatge de la primera jornada davant el CVB Barça

Imatge de la primera jornada davant el CVB Barça

El DSV-Voleibol Sant Cugat rep la visita de l'Haro Rioja Voley aquest diumenge a les dotze del migdia al Pavelló de Valldoreix. Les santcugatenques es veuen les cares contra un conjunt que necessita imperiosament la victòria i que ha passat de ser un dels equips punters de la categoria a ser cuer de Superlliga femenina.

Pocs pensarien que l'Haro Rioja Voley tancaria la classificació amb dues derrotes i cap set a favor en les dues jornades disputades. Les de la Rioja, que l'any passat van finalitzar terceres, no han trobat enguany el camí de la victòria i han vist com VB Logroño i Avarca Menorca, dues de les candidates al títol, les superaven per un clar 3 a 0.

Les santcugatenques arriben amb un triomf a la pista del Cajasol i una derrota a casa davant el CVB Barça en la primera jornada, tot i la bona imatge mostrada.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.