Laura Alcalde i Aina Berbel lideren el rànquing estadístic en les seves posicions a Superlliga


  • Comparteix:

Aina Berbel i Laura Alcalde, protagonistes a l'inici de curs / Font: Photography Sedó

Aina Berbel i Laura Alcalde, protagonistes a l'inici de curs / Font: Photography Sedó

Les jugadores del Club Voleibol Sant Cugat Laura Alcalde i Aina Berbel són les millors a la seva posició en les tres primeres jornades de Superlliga, segons el rànquing d'estadístiques publicat per la Federació Espanyola de Voleibol. Alcalde és la millor situada en la llista de les col·locadores, mentre que Berbel ho és a la de central. Les dues jugadores han contribuït al bon paper del seu equip, que és a hores d'ara en cinquena posició.

En els dos enfrontaments i sis sets que ha jugat fins ara, Laura Alcalde ha estat la més encertada com a col·locadora amb un 60,61 % d'efectivitat. Pel que fa Aina Berbel, i a través d'una mitjana dels serveis, els bloquejos i els atacs, la central del Volei Sant Cugat és la que té un millor índex, un rendiment que ja l'ha fet entrar a un equip ideal de la jornada en el cap de setmana inaugural de la competició.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.