El Volei Sant Cugat pretén passar pàgina davant el penúltim, el Voley Playa Madrid


  • Comparteix:

Les santcugatenques van sumar la segona derrota seguida davant el Logroño / Font: Rfevb.com

Les santcugatenques van sumar la segona derrota seguida davant el Logroño / Font: Rfevb.com

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat rep aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda el Voley Playa Madrid amb l'objectiu de trencar amb la ratxa de dues derrotes seguides que l'ha fet baixar fins la vuitena posició de la Superlliga Femenina. L'equip de Rafa Ruiz s'ha enfrontat, això sí, amb dos candidats al títol a les dues últimes jornades, i ara canvia radicalment de registre davant un equip madrileny que és penúltim amb només un punt.

Després d'un gran inici de curs, de sumar sis punts i situar el seu objectiu a la classificació de la Copa de la Reina, les santcugatenques s'han quedat en blanc en els enfrontaments davant l'Avarca Menorca i el Voleibol Logroño. Un cop passat aquest 'Tourmalet', les vermell-i-negres cerquen ara tornar al camí del triomf davant un conjunt que ha perdut tots els partits per tres 3 a 0 menys el corresponent a la segona jornada, en què va esgarrapar un punt (3-2) de la visita davant el CVB Barça.

Tot plegat, en el camí de les santcugatenques per tornar a escalar posicions i ser de nou als llocs de classificació per a la Copa de la Reina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.