El Volei Sant Cugat suma tres punts importants en un matx igualat i treballat davant el VP Madrid


  • Comparteix:

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat supera el Voley Playa Madrid (3-1) i suma tres punts importants davant un rival que ha fet suar més del previst les santcugatenques. Matx marcat per la igualtat en què les locals han anat de menys a més després d'un primer set que ha caigut de banda de les madrilenyes. Al final, però, tercera victòria en sis partits del Volei Sant Cugat, que se situa a la zona mitja-alta de la taula de la Superlliga Femenina, en places d'accés a la Copa de la Reina.

L'equip de Rafa Ruiz no ha començat bé el partit, incòmode durant un primer set en què ha comès massa imprecisions i ha caigut de manera clara (20-25). Progressivament, les santcugatenques han afiançat el joc damunt la pista i s'han adjudicat un segon set molt igualat (25-21).

Equilibri que s'ha mantingut durant tota la tercera mànega, amb trams de domini altern per als dos conjunts que finalment han decantat el triomf per al Volei Sant Cugat (25-23). Al quart set, les madrilenyes han anat perdent la fe en la remuntada poc a poc i les santcugatenques han pogut segellar la victòria i els tres punts amb certa comoditat (25-18).

El tècnic local, Rafa Ruiz, ha lamentat el mal inici però ha acabat satisfet amb la feina de les jugadores.

Rafa Ruiz

No hem estat fines, molt insegures, incòmodes, i hem perdut el primer set. Ens ha costat entrar però finalment hem aconseguit que l'equip estigués més tranquil i endur-nos els tres punts.


La setmana que ve, les santcugatenques viatjaran a Las Palmas de Gran Canaria per enfrontar-se al JAV Olímpico, el tercer classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.