El Volei Sant Cugat viatja a Gran Canària per enfrontar-se a un dels rivals més durs de la lliga


  • Comparteix:

/ Foto: RFEVB

/ Foto: RFEVB

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat afronta aquest dissabte a les quatre de la tarda una prova de nivell a la pista del JAV Olímpico de Las Palmas de Gran Canària, el tercer classificat de la Superlliga Femenina. Les santcugatenques segueixen decidides a demostrar el salt qualitatiu respecte la temporada passada i volen tornar amb punts de les Canàries per mantenir-se dins dels vuit primers llocs de la classificació que donaran accés a la Copa de la Reina.

El Volei Sant Cugat suma tres victòries, l'última en un matx treballat la setmana passada. Ara volen fer saltar la sorpresa a la pista del JAV Olímpico, un conjunt que només ha perdut un partit dels sis disputats fins ara i que l'entrenador santcugatenc, Rafa Ruiz, defineix com un dels rivals més en forma de la competició.

El tècnic diu que sortiran a guanyar, però admet que per aconseguir-ho hauran d'estar al màxim nivell en tot moment.

Rafa Ruiz

Sabem que ens costarà guanyar qualsevol partit, és igual si són rivals de dalt o de baix. Hem de sortir connectats des del principi.


L'objectiu de màxims seria una victòria que donaria al Volei Sant Cugat tres o dos punts, depenent de si es guanya per 1-3 o 2-3, respectivament. En canvi, un objectiu més realista seria posar en dificultats el JAV i rescatar almenys un punt si es perd per 3-2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.