Sara Julián, Aina Berbel i Rafa Ruiz, representants del Volei Sant Cugat a l'All-Star de Superlliga


  • Comparteix:

Sara Julián en una acció al pavelló de Valldoreix / Font: CVSC

Sara Julián en una acció al pavelló de Valldoreix / Font: CVSC

Dues jugadores del DSV-Club Voleibol Sant Cugat, Sara Julián i Aina Berbel, i l'entrenador de l'equip, Rafa Ruiz, participaran a l'All-Star 2017 de Superlliga femenina, que reunirà les millors jugadores de la competició a Guadalajara el 28 de desembre. Tots tres formaran part de l'anomenat Equip Verd i s'enfrontaran a un Equip Morat on hi haurà la santcugatenca Raquel Brun, actualment al Barça.

El bon moment de forma del Volei Sant Cugat s'ha traduït en la participació al partit de les estrelles del voleibol femení estatal. Sorprèn, això sí, l'absència de dues jugadores clau en el joc del conjunt santcugatenc: Carla Moreira i Sílvia Araco. Les dues van participar a l'edició de l'any passat però enguany n'han quedat fora.

La composició dels equips que disputen l'All-Star s'ha realitzat des del departament tècnic de la Federació Espanyola, tenint en compte la distribució de posicions i les estadístiques acumulades del curs fins a la sisena jornada. El tècnic Rafa Ruiz dirigirà l'Equip Verd juntament amb Bep Llorens de l'Avarca de Menorca.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.