El Volei Sant Cugat espera sumar un triomf davant l'Arona que mantingui les opcions de Copa


  • Comparteix:

Instant del partit davant l'IBSA / Font: RFEVB

Instant del partit davant l'IBSA / Font: RFEVB

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat visita aquest dissabte a les sis de la tarda l'Arona Tenerife Sur a la novena jornada de Superlliga Femenina. Les de Rafa Ruiz esperen tornar al camí del triomf per provar d'esgarrapar les opcions que tenen de classificar-se per a la Copa de la Reina. Les vermell-i-negres són vuitenes amb 10 punts, a quatre de la zona de la Copa que marca precisament l'Arona.

La penúltima jornada de la primera volta, al final de la qual es definirà els sis equips que disputaran la Copa de la Reina, es presenta clau perquè les vermell-i-negres tinguin opcions de ser-hi. Les de Ruiz arriben després de dues derrotes seguides davant, això sí, dos dels candidats al títol: els canaris IBSA i Haris, segon i tercer respectivament

Davant tindran l'equip que marca el llindar de les places, i les de Ruiz poden comptar amb una bona dosi de moral després d'esgarrapar un punt al totopderós Haris. Ara bé, aquest dissabte serà el torn de demostrar també potencial a domicili, on l'equip no venç des de la segona jornada. Les canàries, a més, jugaran en un bon moment de forma després de sumar dues victòries seguides i de situar-se en una bona posició per ser a la Copa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.