El Volei Sant Cugat rep aquest divendres el cuer i necessita els tres punts per seguir somiant amb la Copa


  • Comparteix:

Les santcugatenques han puntuat en tots els partits a Valldoreix / Foto: Vicenç Serra

Les santcugatenques han puntuat en tots els partits a Valldoreix / Foto: Vicenç Serra

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat rep aquest divendres a les set de la tarda al Pavelló de Valldoreix l'Aguere de Tenerife, cuer de la Superlliga Femenina, amb l'objectiu de sumar els tres punts i esperar altres resultats favorables que li permetin seguir somiant amb classificar-se per la Copa de la Reina. Les santcugatenques es veuen les cares amb un conjunt que no ha sumat ni un sol punt en nou jornades i necessita una carambola per accedir a la Copa quan només resten dos partits per arribar al tall que marca la fi de la primera volta del campionat.

El Volei Sant Cugat ha demostrat ambició al llarg de tota la temporada, malgrat la irregularitat en el joc que ha condemnat les santcugatenques en molts partits ajustats. De totes maneres, les de Rafa Ruiz han demostrat molta fortalesa sobretot com a locals i han puntuat en tots els compromisos a Valldoreix.

L'Aguere, de la seva banda, és un equip que ha patit una desestructuració molt important aquesta temporada per problemes econòmics, i fins i tot s'ha posat en dubte la seva continuïtat a l'elit del voleibol femení estatal. Les de Tenerife han perdut tots els partits per 3-0 o 3-1, un resultat que les santcugatenques necessiten per sumar els tres punts i seguir aspirant a la sisena posició que dona accés a la Copa.

Tammateix, per aconseguir-ho, el Volei Sant Cugat necessita també ensopegades dels rivals que té per davant i que encara pot superar matemàticament: el Cajasol, l'Arona, l'Alcobendas i el Barça. La carambola és complexa però encara factible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.