El DSV-Volei Sant Cugat necessita una carambola per aconseguir un bitllet històric per a la Copa de la Reina


  • Comparteix:

La plantilla santcugatenca somia amb una classificació històrica

La plantilla santcugatenca somia amb una classificació històrica

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat necessita una carambola a l'última jornada de la primera volta per aconseguir una classificació històrica per a la Copa de la Reina. Les santcugatenques ocupen la vuitena posició de la Superlliga Femenina i, per arribar a la sisena plaça que els donaria el bitllet, han de guanyar el seu duel d'aquest dissabte a la pista de l'Alcobendas per 0-3 i esperar que el Cajasol perdi el seu partit a casa contra l'Haro Rioja també per 0-3. Tots els partits tenen horari unificat a les set de la tarda.

La combinació és difícil, però les vermell-i-negres han demostrat ambició aquesta temporada i confien que l'equip de La Rioja, que arriba en molt bona forma, pugui fer-los un favor a la pista de les sevillanes. La temporada del Volei Sant Cugat està demostrant el pas endavant de l'equip de Rafa Ruhe, que en 10 jornades ha sumat 14 punts, només tres menys dels que va sumar en tota la temporada passada. L'objectiu és no patir pel descens, cosa que sembla assegurada, però classificar-se per a la Copa de la Reina com un dels sis millors equips del voleibol estatal seria una cirereta del pastís més que il·lusionant.

Això sí, la gesta no és senzilla. D'entrada, les santcugatenques estan obligades a sumar els tres punts a domicili de l'Alcobendas, i després han d'esperar que el Cajasol, conjunt que ocupa ara mateix la desitjada sisena plaça, no sumi cap punt a casa contra l'Haro. En aquest cas, es donaria un empat a 17 punts que seria favorable a les santcugatenques per diferència de sets guanyats i perduts en cas que els dos resultats siguin 0-3.

Hi ha alguna altra combinació encara més complicada en cas que el resultat sigui 1-3 en algun dels dos partits, ja que s'hauria de decidir per diferència de punts i la igualtat és màxima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.