El DSV-Club Voleibol Sant Cugat frega la proesa i es queda a les portes de la Copa per només un punt


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat fa els deures i guanya (1-3) a la pista de l'Alcobendas a l'última jornada de la primera volta de Superlliga Femenina. Les de Rafa Ruiz s'han quedat a les portes d'una classificació històrica per a la Copa, a només un punt de distància. Les santcugatenques són setenes, a una punt del Cajasol, i havien d'ocupar la sisena posició si volien obtenir el bitllet per a la competició.

Les santcugatenques van seguir el guió previst i van superar l'Alcobendas, malgrat saber que no depenien d'elles mateixes per obtenir el bitllet per a la Copa de la Reina. Un primer set molt clar per a les de Rafa Ruiz (14/25) va donar pas a un segon més igualat que es van endur les locals en el tie break (29/27), mentre que el tercer i quart van ser per a les santcugatenques que s'enduien així el triomf (22/25 i 19/25).

Malgrat el triomf i la no classificació per a la Copa de la Reina, el tècnic del Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, fa una valoració molt positiva de la primera part de la temporada.

Rafa Ruiz

Estem molt contents. El nostre objectiu era assentar-nos a la categoria i ho hem fet. Ens hem guanyat el dret a lluitar fins la darrera jornada per entrar a la Copa de la Reina, però al final no ha pogut ser.


Les santcugatenques ara descansen fins el primer cap de setmana de gener, quan visitaran el CVB Barça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.