La selecció de Barcelona juvenil, amb 13 jugadores del Volei Sant Cugat, campiona provincial


  • Comparteix:

La selecció Barcelona 3 ha guanyat el Català provincial amb 13 santcugatenques / Font: Voleicat

La selecció Barcelona 3 ha guanyat el Català provincial amb 13 santcugatenques / Font: Voleicat

La selecció juvenil de Barcelona, amb 13 jugadores del DSV-Club Voleibol Sant Cugat a l'equip, ha guanyat el Campionat de Catalunya provincial després de superar (2-0) la selecció de Lleida en una final disputada aquest dimarts a Tarragona. El tècnic santcugatenc Lucho Martín és el seleccionador del combinat barceloní.

Maria Aguilera, Carla Alomar, Maria Barrios, Aina Berbel, Andrea Bové, Andrea Fernández, Magalí Montoro, Marta Moure, Cristina Roda, Laura Rodríguez, Clàudia Rouco, Maria Señé i Paula Yeves han estat les 13 jugadores del DSV-Club Voleibol Sant Cugat que han quedat campiones provincials.

La representació del club santcugatenc continua amb sis jugadores a la categoria infantil i nou amb la cadet. Joshua Pérez, com a segon entrenador de la selecció infantil, i Lluc Forn, com a segon tècnic de la cadet, també representen els tècnics del DSV-Club Voleibol Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.