Volei Sant Cugat i CVB Barça es repten per saber qui és el millor català de la Superlliga Femenina


  • Comparteix:

Nou duel entre el Barça i el Volei Sant Cugat / Font: Rfveb.com

Nou duel entre el Barça i el Volei Sant Cugat / Font: Rfveb.com

El Club Voleibol Sant Cugat i el Club Voleibol Barcelona Barça es desafien de nou aquest diumenge a les quatre al Poliesportiu de La Marina per veure qui és el millor equip català de la Superlliga Femenina. Els precedents donen per vencedor l'equip barceloní, que es va desfer de les de Sant Cugat a la primera jornada de la competició (2-3) i les van superar també a la final de la Lliga Catalana, però les de Rafa Ruiz arriben ara per davant a la classificació.

Fa ja temporades que el frec a frec entre Sant Cugat i Barça es cou a molts nivells, sobretot en la rivalitat entre els primers equips, uns duels que de moment han caigut de la banda blaugrana. De fet, l'equip de Barcelona ha estat el màxim exponent català a la Superlliga els últims anys, i fins i tot ha disputat competició continental enguany, a la Challenge Cup. A més, s'ha reforçat amb una gran nòmina de jugadores, però, tot i això, el Volei Sant Cugat està duent a terme un rendiment millor fins ara.

Les santcugatenques han fregat la classificació per a la Copa de la Reina i han acabat la primera volta amb 17 punts, en setena posició, amb sis punts més d'un Barça que és avantpenúltim. Ara bé, aquestes millors prestacions les haurà de demostrar l'equip de Rafa Ruiz a domicili aquest diumenge si volen fer un nou pas per erigir-se com el millor equip català de Superlliga. En qualsevol cas, Ruiz reconeix la il·lusió i ganes amb les quals tothom espera aquest matx.

Rafa Ruiz

Tenim moltes ganes, sabem que elles també ens volen guanyar. És el derbi, el partit que tothom vol guanyar.


L'equip vermell-i-negre arriba amb totes les jugadores a punt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.