El Volei Sant Cugat no vol aturar la seva escalada davant l'Haro Rioja Voley


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada del Volei Sant Cugat / Font: Rfevb.com

Imatge d'aquesta temporada del Volei Sant Cugat / Font: Rfevb.com

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat visita aquest dissabte a les sis de la tarda l'Haro Rioja Voley amb l'objectiu de seguir la trajectòria ascendent que l'ha dut a la sisena posició de la Superlliga Femenina, a sis punts de la zona del play-off. Les de Rafa Ruiz es veuen les cares amb un Haro que és avantpenúltim amb 14 punts i que acumula dues derrotes seguides. Les santcugatenques, de la seva banda, van superar de manera contundent el Cajasol a l'anterior jornada.

El Volei Sant Cugat segueix sense rendir-se de cara a l'objectiu somiat: ser entre els quatre primers classificats al final de la fase regular i fer història entrant en la sèrie de la lluita pel títol. Tot i ser conscients de la magnitud i dificultat del repte, els bons números de les santcugatenques fins ara donen opcions de prou pes quan encara resten nou jornades per al final de la lliga. Per seguir millorant llocs a la taula, però, caldrà augmentar les prestacions com a vistant.

Fins ara les de Sant Cugat han guanyat només dos dels set enfrontaments que han disputat a domicili, però esperen tornar a mostrar la seva superioritat davant l'Haro Rioja, tenint en compte el precedent immediat: triomf sòlid (3-1) de les santcugatenques a Valldoreix a la primera volta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.