El Volei Sant Cugat pateix una contundent derrota davant l'Haro Rioja Voley


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat ha caigut a La Rioja / Font: Rfevb.com

El Volei Sant Cugat ha caigut a La Rioja / Font: Rfevb.com

El Club Voleibol Sant Cugat encaixa una contundent derrota (25-21/25-14/28-26) davant l'Haro Rioja Voley a la jornada 14 de Superlliga Femenina. Les santcugatenques han tingut poques opcions al primer i segon set, i, tot que en el tercer han agafat una bona renda, les locals han remuntat per tancar el partit amb el 3 a 0. Les de Rafa Ruiz no poden sumar el segon triomf seguit i s'allunyen encara més de les posicions capdavanteres.

Tot i que l'Haro Rioja Voley arribava en un moment delicat, avui ha estat superior a les santcugatenques quasi bé de principi a fi. Al primer set, el marcador ha estat igualat fins al tram final, quan les locals han posat una marxa més i s'han situat cinc punts per sobre (20-15), distància que han anat gestionant fins tancar-lo amb el 25 a 21. La segona mànega s'ha resolt als primers compassos: un parcial de 10 a 1 per a l'Haro ha deixat sense opcions les de Ruiz.

Al tercer set, les vermell-i-negres han despertat, han sortit endollades i han arribat a situar-se sis punts per sobre (6-12). Ara bé, a l'equador del període les de La Rioja han tornat a fer un pas endavant, han ajustat el marcador i l'han igualat al tram final. El set i el partit han acabat caient a les últimes accions de la banda de l'Haro.

El Volei Sant Cugat manté els 20 punts i la setmana que ve rep l'Avarca Menorca, el segon classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.