El millor voleibol juvenil estatal arriba aquest dijous a Sant Cugat amb la Superlliga Júnior


  • Comparteix:

L'equip juvenil santcugatenc participarà a la Superlliga / Font: Volei Sant Cugat

L'equip juvenil santcugatenc participarà a la Superlliga / Font: Volei Sant Cugat

Els 16 millors conjunts juvenils estatals de voleibol femení competeixen entre aquest dijous i diumenge a la Superlliga Júnior que es disputa a Sant Cugat sota l'organització del DSV-Club Voleibol Sant Cugat. Vuit clubs catalans, entre ells l'equip santcugatenc, lluitaran per aixecar el títol. L'Élite Voley canari és el vigent campió i el FC Barcelona n'és el subcampió.

El juvenil del DSV-Club Voleibol Sant Cugat ha quedat enquadrat al grup A de la Superlliga Júnior i s'enfrontarà amb l'Esplugues, el Zalaeta i l'Haris. Els dos primers del grup accedeixen als quarts de final.

La Superlliga Júnior és el torneig referent juvenil estatal i moltes de les jugadores que hi participen ja ho fan amb els primers equips a Superlliga, màxima categoria estatal. 16 equips dividits en grups de quatre comencen la primera fase. El DSV- Club Volei Sant Cugat ja va organitzar aquesta competició al 2012. Aleshores les santcugatenques van quedar campiones.

Les santcugatenques debutaran aquest dijous amb doble enfrontament. Les de Leo Passerine jugaran a les deu del matí davant l'Esplugues i a les vuit del vespre davant l'Haris. El darrer partit de la fase de grup serà divendres contra Zalaeta, a dos quarts de dotze del matí. El tècnic, Leo Passerine, destaca la dificultat dels rivals.

Leo Passerine

Tenim un bon equip, però el grup és molt complicat.


Vuit clubs catalans, tres canaris, un de Valladolid, un gallec, un de Madrid, un asturià i un de Guadalajara completen el cartell del campionat. La competició es disputa entre el pavelló de Valldoreix i la ZEM de la Rambla del Celler. La final serà al pavelló santcugatenc aquest diumenge a les dotze del migdia.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.