El Volei Sant Cugat segueix jugant de tu a tu als grans i suma un punt meritori davant l'IBSA Gran Canaria


  • Comparteix:

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat ha perdut (2-3) contra l'IBSA Gran Canaria a la jornada 18 de Superlliga. Les santcugatenques han fet un partit molt seriós i han tornat a demostrar que poden plantar cara davant qualsevol rival, fins i tot els candidats al títol, però han acabat caient al desempat. Les de Rafa Ruiz sumen un punt meritori a Valldoreix i es mantenen sisenes a la taula.

El Volei Sant Cugat ha arrencat ple de confiança, intensitat i encert, i s'ha adjudicat el primer set amb un contundent 25-15. Al segon, però, les canàries han pagat amb la mateixa moneda i s'han imposat per un clar 14-25. La tercera mànega ha estat una mica més igualada, però les santcugatenques han aconseguit obrir forat i certificar un esperançador 25-18 que situava el 2-1 a l'electrònic.

Al quart set l'IBSA Gran Canària ha portat la iniciativa i ha agafat un cert marge a l'inici (3-10), però les locals han tret el millor de si mateixes per evitar que les visitants s'escapessin en el marcador. Les de Rafa Ruiz han lluitat punt a punt de manera coratjosa per arribar al tram final del set amb opcions (22-23), però han acabat caient en el set més disputat (23-25).

En el set de desempat la igualtat ha estat màxima fins al 6-6, moment en què les canàries s'han allunyat a quatre punts, un desavantatge ja impossible d'eixugar per a les santcugatenques. 8-15 final per certificar el triomf visitant de manera relativament còmode. El tècnic del Volei Sant Cugat, valora el punt aconseguit com 'un punt d'or' i assenyala la superioritat física del rival com un factor decisiu al tram final.

Rafa Ruiz

Ha estat un bon partit per part dels dos equips, molt igualat. Al final elles han sigut una mica millors, físicament són molt fortes. Avui ens han guanyat amb total justícia però l'equip deixa molt bones sensacions.


La setmana que ve, les santcugatenques afronten un altre compromís d'alçada a la pista de l'Haris de Tenerife.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.