El Volei Sant Cugat viatja a un dels escenaris més durs: la pista del Club Voleibol Haris


  • Comparteix:

Carla Moreira i el Volei Sant Cugat viatgen a les Canàries

Carla Moreira i el Volei Sant Cugat viatgen a les Canàries

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat viatja a les Canàries per enfrontar-se, aquest dissabte a les sis de la tarda, a un dels reptes més durs de la Superlliga Femenina: la pista del segon classificat, el Club Voleibol Haris. Les de Rafa Ruiz arriben a la cita després de plantar cara al tercer, l'IBSA Gran Canaria, i intentaran donar una de les sorpreses de la jornada. Les santcugatenques segueixen somiant en eixugar la distància respecte les posicions de play-off.

Resten quatre partits per al final de la temporada regular a la Superlliga Femenina, i el Volei Sant Cugat encara té opcions matemàtiques de classificar-se per a la fase final. Les possibilitats són cada vegada més complicades, tenint en compte que es troben a nou punts del quart, l'Arona Tenerife Sur, però les vermell-i-negres no volen renunciar al somni. Per fer-ho, això sí, hauran d'assolir fites com la de superar tot un Haris a domicili.

Les canàries, vigents campiones de la Copa de la Reina i un dels conjunts més poderosos del voleibol estatal els últims anys, ocupen la segona plaça però amb només un punt de marge respecte el tercer, precisament l'IBSA, i a dos de l'Arona. Així, l'Haris pretén reforçar aquest segon lloc tenint en compte que el líder, el Logroño, és ja molt lluny, i tot plegat amb la Copa a l'horitzó: es disputa el cap de setmana que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.