El DSV-Voleibol Sant Cugat no pot amb l'Arona Voley i cau de manera clara


  • Comparteix:

El DSV-Voleibol Sant Cugat cau (0-3) davant l'Arona Voley a l'avantpenúltima jornada de Superlliga femenina. Després d'un primer set igualat, les santcugatenques han vist com les canàries eren superiors i s'enduien còmodament el segon i tercer set. Amb la derrota es mantenen vuitenes amb 27 punts.

Les vermell-i-negres no han sabut donar-li al partit el què necessitava i han topat contra un Arona Voley què és superior i així ho ha demostrat a la pista. El primer set ha estat el més igualat dels tres i les canàries se l'han endut de manera ajustada (23-25). En el segon i tercer sí que s'han mostrat més efectives i no han donat cap opció a les de Sant Cugat que s'han vist superades per 19 a 25 i 17 a 25.

El tècnic del DSV-Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, creu que al seu equip li ha faltat convicció.

Rafa Ruiz

Ens ha faltat convicció i no hem sabut portar el partit on necessitàvem. No hem fet el que tocava per guanyar a un rival d'aquestes característiques.


La setmana que ve les santcugatenques visiten l'Aguere.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.