El Volei Sant Cugat vol donar una alegria a l'afició en l'últim partit de la temporada


  • Comparteix:

El duel contra l'Alcobendas serà a les set de la tarda

El duel contra l'Alcobendas serà a les set de la tarda

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat disputa aquest dissabte a les set de la tarda al pavelló de Valldoreix l'últim partit de lliga davant l'Alcobendas. Ni santcugatenques ni madrilenyes ja no s'hi juguen res, però les de Rafa Ruiz volen tancar la temporada amb un triomf que serveixi d'agraïment a l'afició pel suport rebut al llarg de tot el curs a la Superlliga.

El Volei Sant Cugat ha fet un pas endavant aquest any i no s'ha limitat a lluitar per la permanència, sinó que ha demostrat un nivell de joc notable durant tota la temporada i ha plantat cara als grans de la categoria. A més, ha convertit el pavelló de Valldoreix en un fortí on tots els equips pateixen per sumar punts i posen en valor el paper que juga l'afició santcugatenca.

L'equip dirigit per Rafa Ruiz vol posar la cirereta del pastís i sumar un darrer triomf davant un Alcobendas que es troba just per sota a la classificació i que ha abaixat els braços en aquest tram final. Les madrilenyes han perdut els tres últims partits sense sumar ni un punt. En canvi, el Volei Sant Cugat encara té un petit al·licient on agafar-se ja que aspiren a avançar el Cajasol a la setena plaça si sumen els tres punts i les sevillanes perden.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.