El DSV Volei Sant Cugat guanya dues de les tres categories del Torneig Internacional


  • Comparteix:

Els equips infantil i juvenil del DSV- Voleibol Sant Cugat han guanyat la 15a edició del Torneig Internacional de Voleibol base femení Ciutat de Sant Cugat- Miquel Martínez en una competició disputada aquest cap de setmana a la nostra ciutat. El Legionovia de Polònia s'ha imposat a la categoria cadet. Les santcugatenques i les poloneses han disputat les tres finals de la competició. Més de 600 jugadores dividides en 48 equips de categories infantils, cadets i juvenils han lluitat per endur-se un torneig amb el Riga de Letònia, el Tor Sapienza, el Serramazzoni i l'Anderilini italià que han completat el cartell internacional.

El Pav 3 de la Rambla del Celler s'ha omplert de gom a gom per viure la triple final del torneig a les categories infantil, cadet i juvenil. El juvenil s'ha imposat (2-0) davant el Sant Just en una final d eclar domini vermell-i-negre. En cadet, el Legionovia ha superat (2-0) el cadet santcugatenc sense massa opcions per a l'equip vermell-i-negre. La tensió i la màxima emoció ha estat a la final infantil on les de Joshua Pérez s'han imposat a les poloneses al tie break (2-1) després de remuntar un 9 a 14 en el darrer set.

A la categoria plata del torneig, els guanyadors van ser el CV Dragons en derrotar el DSV- Club Voleibol Sant Cugat Vermell en juvenils, el Serramazoni italià es va imposar en cadet davant el DSV- Club Voleibol Sant Cugat Vermell i el CV Vallbona va derrotar el CV Premià en juvenils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.