El DSV Club Volei Sant Cugat cau a casa contra el Madrid i segueix sense conèixer la victòria

El DSV Club Voleibol Sant Cugat cau a casa contra el Madrid (2-3) i encadena la cinquena jornada consecutiva sense conèixer la victòria. Les de Rafa Ruiz s'han mostrat irregulars en el joc, i tot i arribar al quart set amb opcions de victòria, les visitants s'han acabat fent amb el control de la pista, han empatat el partit i a l'últim i definitiu set s'han imposat a les santcugatenques. Tot i la derrota, el conjunt local suma un nou punt que les col·loca a la desena posició de la Lliga Iberdrola. A la següent jornada, el Sant Cugat visita la pista del Haro Rioja Voley en una nova oportunitat per assolir la primera victòria de la temporada.

El conjunt de Rafa Ruiz ha iniciat el partit concentrat, amb l'objectiu de trencar amb un ratxa que arroseguen des de l'inici de la temporda. Tot i no mostrar un nivell de joc especialment elevat, les santcugatenques s'han endut per 25 a 16 el primer set del partit. Les imprecions han començat a arribar a partir del segon període, amb un Sant Cugat que ha tirat de les individualitats per imposar-se en el marcador. Les madrilenyes, però, més organitzades que les locals, han pogut resistir i s'han acabat enduent el segon set per un ajustat 23 a 25.

Tot i la millor dinàmica del Madrid, el Volei Sant Cugat ha pogut imposar-se de nou per endur-se el tercer set per 25 a 21. L'equip ha arribat al quart període amb opcions de tancar definitivament el partit, però les visitants han aguantat la pressió d'anar perdent i han posat novament l'empat en el marcador amb un 21 a 25.

En el desempat, el Madrid ha començat amb un parcial de 0 a 3 que ha fet patir les santcugatenques. Tot i salvar dues pilotes de partit, el duel ha acabat caient del costat madrileny, que s'ha endut finalment el cinquè i últim set per 15 a 17.

El tècnic del conjunt santcugatenc, Rafa Ruiz, ha lamentat que les jugadores 'no hagin jugat com equip' i ha destacat que 'en aquests nivells, si no jugues com equip, és molt difícil guanyar'.

Rafa Ruiz

No hem jugat bé. Hem fet un partit molt dolent. Crec que no hem jugat com equip i estàvem pensant més en les sensacions individuals que en el treball col·lectiu. Quan estàs jugant en aquest nivell, si no treballes en equip és molt difícil guanyar.