Rafa Ruiz: 'Lluitarem amb totes les nostres forces per mantenir la categoria'

El tècnic del DSV Volei Sant Cugat parla sobre la primera volta de l'equip i el derbi contra el CV Barça


  • Comparteix:

Imatge de Rafa Ruiz durant un partit d'aquesta temporada / Foto: Cugat.cat

Imatge de Rafa Ruiz durant un partit d'aquesta temporada / Foto: Cugat.cat

Després d'una primera volta sense aconseguir cap victòria i situar-se a la cua de la competició, el DSV Volei Sant Cugat enceta el nou any amb el derbi català de la Lliga Iberdrola davant el Barça. El tècnic del club santcugatenc, Rafa Ruiz, ha fet una valoració del primer tram de la lliga i els objectius de l'equip en una entrevista a l''Esports en Xarxa', el programa radiofònic de la Xarxa que enguany es presenta i produeix des de Cugat.cat.

ESCOLTA-HO

Després de la primera volta us situeu cuers amb quatre punts i cap victòria, i ara us enfronteu al Barça. Està sent una temporada difícil?
Sí, està sent una temporada molt dura. El Barça està molt per sobre nostre i té un molt bon equip. Nosaltres no estem tenint fortuna i no estem aconseguint els resultats que esperàvem.

La falta de reforços vitals a principis de temporada us han marcat?
Sí. Evidentment, com més pressupost tens, és més fàcil confeccionar la plantilla. Nosaltres tenim un pressupost molt ajustat i no hem tingut sort en les incorporacions, sobretot per tema de lesions. Aquest és un factor que sabem que està allà, però sabem que si seguim treballant en la línia que estem, de ben segur que arribaran els resultats.

Què us pot aportar l'última incorporació, Amanda McKinzie?
Amanda és una jugadora molt completa. Sobretot ens donarà molta solidesa defensiva i de recepció, que era un aspecte on l'equip estava patint. També ens aportarà en atac.

Què necessita l'equip a la segona volta?
Ens falta confiança i treure'ns aquesta primera victòria del cap. Som un equip jove i aquesta ratxa de tantes derrotes ens està minant una mica la moral. Hem tingut moltes lesions i ens hem anat enfonsant avall. Però confiem en aquesta segona volta, on tenim partits decisius a casa, i que puguem remuntar i arribar a aquesta primera victòria que ens doni calma. Lluitarem amb totes les nostres forces per mantenir la categoria.

Ha de ser clau el pavelló de Valldoreix?
Totalment. L'any passat va ser una pista gairebé inexpugnable, i sempre vam sumar vingués qui vingués, fos el primer, el segon o el tercer. Sempre sumàvem a casa. Aquest any hem d'intentar fer el mateix, i que casa nostra sigui un fortí i tots els equips que vinguin pateixin.

Com ha viscut l'equip el període electoral?
En certa mesura ens ha afectat. És molt difícil mantenir la concentració quan dins del club s'estan vivint unes eleccions amb tot el que comporta, el que es parla de l'equip, de la gestió, de com s'ha muntat la temporada o de com van els resultats. S'ha viscut amb especial tensió. Just ara, a l'haver acabat aquest període, l'equip ho agraeix. Crec que els tècnics, que som els que hem patit més aquesta pressió i incomoditat, ara estem més tranquils.

Primer partit de la segona volta contra el Barça. Com valores la seva temporada?
El Barça és un equip molt complet amb grans jugadors i serà molt difícil rascar punts al seu camp. Nosaltres anem allà amb la moral d'intentar sumar i posar-los les coses difícils. Un derbi és un derbi, un partit diferent. Encara que sabem que són millors, intentarem sumar i aconseguir la primera victòria. Serà un partit molt basat en la defensa. Volem que sigui llarg i que al Barça li costi entrar en el joc i que a nosaltres ens surti tot. Espero un partit molt igualat i que caigui de la nostra banda.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.