L'equip júnior del DSV- Volei Sant Cugat afronta amb optmisme la Superlliga júnior


  • Comparteix:

El júnior del DSV-Club Voleibol Sant Cugat / Font: Lucho Martín

El júnior del DSV-Club Voleibol Sant Cugat / Font: Lucho Martín

L'equip juvenil del DSV- Club Voleibol Sant Cugat inicia aquest dijous i fins diumenge la Superlliga júnior, competició que reuneix els millors conjunts estatals, i que es disputa a Guadalajara. El conjunt santcugatenc ha quedat enquadrat a la primera fase al grup C amb el Premià, el Collado Villalba i la Ballena. Les santcugatenques són les vigents subcampiones de la competició després de perdre amb el CV Barcelona la passada edició.

Superar el llistó

Encara amb el record de la passada edició on el DSV- Volei Sant Cugat va quedar subcampió de la Superlliga júnior i ho va fer a casa, les noies de Lucho volen fer un pas més endavant i proclamar-se campiones de la competició. El repte no és gens fàcil amb els 16 millors conjunts estatals i que estan dividits en quatre grups. Les santcugatenques afronten la cita amb optmisme.

Grup definit

Les santcugatenques debuten aquest dijous amb un doble enfrontament. El primer matx serà a les dotze quan s'enfrontaran amb la Ballena i a les sis serà el torn de jugar davant l'altre catà del grup, el Premià. L'equip tancarà la primera fase de grups i ho farà aquest divendres a dos quarts de dotze davant el Collado Villalba. Els dos primers de grup accedeixen als quarts de final. El tècnic, Lucho Martín, ressalta que és la primera vegada que tindrà tot l'equip complert. Martín creu que el secret per optar a les primeres posicions és que l'equip vagi de menys a més. El conjunt santcugatenc és líder invicte a la Lliga Catalana.


Lucho Martín

Veurem com funciona l'equip. Volem anar de menys a més, és una bona prova aquesta competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.