El Volei Sant Cugat passa per sobre l'Haro Rioja i fa un pas de gegant per la permanència

L'equip de Rafa Ruiz ofereix una exhibició al pavelló de Valldoreix en un dels millors partits de la temporada

El DSV Volei Sant Cugat passa per sobre l'Hario Rioja (3-0) i dóna un pas de gegant cap a la permanència a la Lliga Iberdrola. El conjunt dirigit per Rafa Ruiz ha regalat a un pavelló de Valldoreix ple a vessar una exhibició del seu potencial, mostrant-se superior a les rivals en tot moment. Amb aquest triomf, les vermell-i-negres sumen quatre victòries en els últims sis partits, deixant la zona de descens a quatre punts.

Les santcugatenques només han mostrat algun signe de feblesa durant el primer set, on han necessitat deixar passar els minuts per començar a entrar en calor. Un primer set que s'ha caracteritzat per les alternances en el marcador i amb un Volei Sant Cugat que ha sabut gestionar la pressió. En un final del primer període d'infart, les de Rafa Ruiz han aconseguit endur-se'l després de tres pilotes de set amb l'electrònic marcant el 28 a 26.

La victòria en el primer parcial ha deslliurat de pressió al Sant Cugat, que a mesura que han passat els minuts ha anat imposant el seu joc davant un Haro Rioja que no ha tingut cap altra opció que veure com les locals ampliaven cada vegada més l'avantatge. En un segon set impecable, les vermell-i-negres han fet un pas endavant cap a la victòria i se l'han endut per un parcial de 25 a 17.

A diferència d'altres partits on l'equip va deixar remuntar-se un 2 a 0 a favor, el Volei Sant Cugat no ha afluixat, i liderat per Amanda Mckinzie, ha sentenciat el partit amb un tercer set on també ha anat per davant en tot moment. Amb aquesta victòria, les jugadores santcugatenques escalen fins la vuitena posició amb 17 punts.

El Volei Sant Cugat jugarà d'aquí dues setmanes a casa davant l'IBSA Las Palmas.