El DSV- Volei Sant Cugat es veu superat per l'efectivitat a la xarxa de l'IBSA canari


  • Comparteix:

El DSV- Club Voleibol San Cugat ha perdut (0-3) davant l'IBSA canari a la jornada 18 de la Superlliga Iberdrola. Les santcugatenques s'han vist superades pel potencial a la xarxa de les canàries que han demostrat ser un dels conjunts més potents de la categoria. Les de Rafa Ruiz continuen fora del descens.

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha vist com l'IBSA canari ha arribat a Valldoreix com una autèntica piconadora. Les canàries han impartit una lliçó magistral de com defensar en bloc tant a la recepció com en el bloqueig i una gran efectivitat des de la xarxa amb un nom propi, Saray Manzano. La seva efectivitat ha trencat la lluita santcugatenca.

El primer set ha caigut del bàndol de l'IBSA per 18 a 25, tot i el bon treball de les de Rafa Ruiz. El segon parcial ha estat més igualat fins a la meitat del set, però en els últims punts s'ha vist la superiortat de les canàries. El tercer i definitiu ha estat més igualat amb el 23 a 23, però la major experiència de l'IBSA ha servit per tancar el matx per 0 a 3. Les santcugatenques visiten dissabte la pista de l'Haris, conjunt de la part alta de la taula.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.