Quatre partits, quatre finals

El Volei Sant Cugat encara el darrer mes de competició on haurà de disputar quatre partits decisius per certificar la salvació


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat vol certificar la salvació / Foto: Cugat.cat

El Volei Sant Cugat vol certificar la salvació / Foto: Cugat.cat

El DSV Volei Sant Cugat dóna el tret de sortida aquest dissabte al tram final de la temporada davant La Laguna en el primer dels últims quatre partits que l'equip disputarà enguany a la competició. Les de Rafa Ruiz encaren la recta final a la Lliga Iberdrola amb la necessitat de sumar punts i mantenir la distància que les separa del descens. Amb 17 punts, les vermell-i-negres són novenes, a quatre punts de l'equip que marca la zona perillosa de la classificació.

En el duel d'aquest cap de setmana, les santcugatenques es veuran les cares amb un dels rivals de la part alta de la taula. Un La Laguna que arriba després de guanyar a l'Haro Rioja i situar-se a quatre punts del segon classificat. El Volei Sant Cugat, per la seva banda, va caure de manera clara al pavelló de Valldoreix davant l'IBSA Palmas per 0 sets a 3. El partit es jugarà a les sis de la tarda al pavelló Pablos Abril de Santa Cruz de Tenerife.

El tècnic del conjunt santcugatenc, Rafa Ruiz, ha explicat a Cugat.cat que encaren aquests últims quatre partits 'com a quatre finals' i que, 'per sort', depenen d'ells mateixos per certificar la salvació.

Els rivals directes del Volei Sant Cugat
Tot i el complicat partit d'aquest cap de setmana de les santcugatenques, el calendari ha somrigut a les de Rafa Ruiz. Els tres equips per sota del Volei Sant Cugat hauran d'enfrontar-se als equips capdavanters de la Lliga Iberdrola. El Madrid Chamberí, a dos punts de les vermell-i-negres, es veurà les cares amb el líder, el totpoderós Logroño. L'Elx, conjunt que marca la zona de descens, visitarà la pista del tercer classificat, mentre que el cuer, l'Emevé, també jugarà a domicili contra l'Alcobendas, situat a la quarta posició de la taula.




Rafa Ruiz

Són quatre finals que determinaran si ens salvarem o no. Avui en dia ho tenim força encaminat i per sort depenem de nosaltres mateixos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.