Al sac i ben lligat

El Volei Sant Cugat guanya el Juvasa i certifica matemàticament la permanència a la Lliga Iberdrola gràcies a la derrota de l'Elx


  • Comparteix:

El DSV Volei Sant Cugat continuarà una temporada més a la Lliga Iberdrola. Les vermell-i-negres s'han imposat aquest dissabte al Cajasol Juvasa (3-1) en una nova exhibició del seu potencial i certifiquen la permanència matemàtica. Les santcugatenques assoleixen així l'objectiu que s'havien marcat a inici de curs i, a falta de només dues jornades per al final, ja poden gaudir de la tranquil·litat de saber que mantenen la categoria. Després d'una primera volta on l'equip no va aconseguir cap victòria, el Volei Sant Cugat ha fet un pas endavant en aquest segon tram de temporada i ha demostrat per què mereix estar a la millor lliga estatal de voleibol.

Tot plegat en un partit que s'ha posat coll amunt per les santcugatenques, que en el primer set no han aconseguit posar-se per davant en cap moment. La falta de contundència en atac i les badades defensives han condemnat a les vermell-i-negres, que han perdut el primer assalt per 20 a 25.

La millora defensiva ha permès al conjunt local començar a revertir la situació. Després d'arribar a l'empat al marcador amb tots dos equips amb 11 punts, el Volei Sant Cugat ha fet un pas endavant i ha endossat a un Cajasol adormit un parcial de 14 a 5 per igualar a sets el partit.

La dinàmica ascendent de l'equip s'ha mantingut al tercer set, on les jugadores dirigides per Rafa Ruiz han aconseguit obrir ràpidament una escletxa de sis punts. El Volei Sant Cugat ha mantingut aquest avantatge durant tot el set, arribant a posar-se 24 a 20. Tot i que tot feia pensar que les santcugatenques s'endurien el parcial amb facilitat, el Cajasol no ha abaixat els braços i ha aconseguit empatar a 24. En un final d'infart, però, les vermell-i-negres han estat més encertades i s'han endut un set vital per als seus interessos.

Amb el 2 a 1 a favor, el Volei Sant Cugat no ha afluixat el ritme i, conscient de la importància de sumar els tres punts, ha mostrat la seva millor cara i, en un pavelló de Valldoreix vestit per les grans ocasions, han guanyat l'últim parcial per 25 a 18. Una victòria que ha fet esclatar d'alegria a les jugadores santcugatenques i al seu entrenador, Rafa Ruiz, que ha posat en valor l'esforç de l'equip durant una temporada 'molt dura'.

A la propera jornada, i ja amb la permanència a la butxaca, les vermell-i-negres visitaran la pista del líder, el Logroño.






Rafa Ruiz

Ha sigut una temporada molt dura. Vam acabar la primera volta sense cap victòria. Hem fet una segona volta més que notable. Estem molt contents i orgullosos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.