El juvenil del DSV- Club Voleibol Sant Cugat es classifica per al Campionat d'Espanya


  • Comparteix:

El juvenil del Volei Sant Cugat s'ha classificat per a l'Estatal / Font: Lucho Martín

El juvenil del Volei Sant Cugat s'ha classificat per a l'Estatal / Font: Lucho Martín

El juvenil del DSV-Club Voleibol Sant Cugat ha aconseguit el bitllet directe per al Campionat d'Espanya després de finalitzar campió de la lliga regular. Les de Lucho Martín disputaran l'Estatal de l'1 al 5 maig a Castelló. Les santcgatenques aspiren a guanyar el Campionat de Catalunya on lideren la classificació amb un triomf de marge sobre el segon, el CV Barcelona.

Només una derrota

L'equip santcugatenc ha guanyat tots els partits excete un que va perdre amb el CV Barcelona, principal rival que lluitarà per assolir el Campionat de Catalunya.

Fase final, a Sant Cugat

Un cop classificades per a l'Estatal, les santcugatenques disputaran la fase final per al Campionat d'Espanya i entraran directament a semifinals. La cmpetició es disputa aquest dissabte i diumenge al pavelló de Valldoreix. El guanyador d'aqueta fase té un quadre d'emparellaments més assequible a l'Estatal. El tècnic, Lucho Martín, es mostra satisfet perquè ja han aconseguit classificar-se per a l'Estatal, però assenyala que ara cal treballar per guanyara aquesta fase final. Les santcugatenques jugaran les semifinals aquest diumenge a la una del migdia.




Lucho Martín

Classificar-se per a l'Estatal ens aporta tranquil·litat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.