La 16a edició del Torneig Internacional de volei base vol potenciar el nivell competitiu


  • Comparteix:

Imatge del juvenil santcugatenc que va guanyar la passada edició / Font: Cugat.cat

Imatge del juvenil santcugatenc que va guanyar la passada edició / Font: Cugat.cat

La 16a edició del Torneig Internacional de Voleibol Base femení- Ciutat de Sant Cugat Miquel Martínez es disputarà entre el 19 i el 22 de setembre a les categories infantil, cadet i juvenil. 16 equips per cada categoria disputaran la competició que es dividirà entre el pavelló de Valldoreix i la ZEM de la Rambla del Celler. L'Anderlini, el Tor Sapienza i el Pallavolo italians juntament amb el Sens de França són alguns dels equips confirmats, però encara falten alguns que han d'acceptar la invitació del DSV- Club Voleibol Sant Cugat.

16 conjunts per categoria dividits en quatre grups de quatre conjunts integren la primera fase de la competició. Els dos primers de cada grup lluitaran a la categoria or mentre que el tercer i quart classificat competiran a la categoria plata. L'organitzador del torneig, Javier Rodríguez, ha ressaltat que l'objectiu és incrementar el nivell de volei del campionat amb més equips internacionals. El juvenil i l'infantil del DSV- Club Voleibol Sant Cugat i el cadet del Legionovia Polònia són les vigents campiones.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.