El DSV- Volei Sant Cugat debutarà a la Lliga Iberdrola a Menorca el 12 d'octubre


  • Comparteix:

Les santcugatenques debutaran a la pista de l'Avarca Menorca / Font: Cugat Mèdia

Les santcugatenques debutaran a la pista de l'Avarca Menorca / Font: Cugat Mèdia

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat iniciarà la quarta temporada a la Lliga Iberdrola i ho farà el 12 d'octubre a la pista de l'Avarca Menorca on juga la santcugatenca Maria Sanchís. El primer matx a Valldoreix serà el 19 d'octubre davant el Socuéllamos i el darrer partit de la temporada a la pista del Logronyo el 21de març on milita l'exjugadora santcugatenca Aina Berbel.

Inici complicat

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat iniciarà la pretemporada amb la mirada posada a l'inici de lliga el 12 d'octubre a la pista del Menorca, un dels rivals potents de la competició. La segona jornada rebran un nouvingut a la categoria, el Socuéllamos. L'altre equip que debut a la categoria és l'Algar Surmenor. El tècnic, Rafa Ruiz, ha ressaltat la dificultat de les tres primeres jornades davant rivals de molta entitat, però destaca que l'equip ha de ser competitiu des de l'inici de lliga.

Baixes significatives, però reforços d'alçada

Les santcugatenques perden dues jugadores vitals amb la marxa d'Amanda Mckinzey i Aina Berbel. Per contra s'incorporen dues jugadores d'alt nivell, dues centrals procedents del FC Barcelona, Alba Koehler i Camila Maldonado. Koehler és juvenil, però ha jugat alguns partits amb el primer equip equip blaugrana a Superlliga. Maldonado és una jugadora hispano-argentina, amb molta experiència a Superlliga i ha de ser una de les peces claus en el projecte. Les renovacions són les de Laura Alcalde, Andrea Silva, Sara Julián, Paula Garcia, Aitana Garcia, Andrea Bové, Mireia Orozco i Natalia Matamoros i Berta Palau que puja del juvenil.




Rafa Ruiz

L'Avarca Menorca és un dels rivals més potents de la LLiga Iberdrola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.