El Volei Sant Cugat suma el doblet a la Lliga Catalana


  • Comparteix:

El DSV-Volei Sant Cugat, campió de la Lliga Catalana / Font: Volei Sant Cugat

El DSV-Volei Sant Cugat, campió de la Lliga Catalana / Font: Volei Sant Cugat

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha guanyat la Lliga Catalana de Superlliga i la de Divisió d'Honor femenina. El primer equip, que debuta aquest dissabte a la Lliga Iberdrola, s'ha imposat a les tres jornades de competició davant el Barça, l'Esplugues i el Vall d'Hebrón. El conjunt de Primera Nacional també ha aixecat el títol després de superar el CN Sabadell i CV Sant Just en un triangular disputat aquest diumenge. El club santcugatenc assoleix un èxit històric amb aquest doblet.

El primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat arriba al primer partit de la temporada aquest dissabte a les set de la tarda a la pista de l'Avarca Menorca després de guanyar el primer títol de la temporada. Les de Rafa Ruiz han derrotat un rival que es trobaran a la lliga, el Barça, i dos que militen a categoria inferior. Les santcugatenques aspiren a competir al màxim i evitar els patiments de les temporades anteriors on han assolit la permanència a les darreres jornades de competició.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.