El Voley Sant Cugat no aixeca el cap i cau contra el Madrid Chamberí

Les vermell-i-negres encadenen la quarta derrota consecutiva i segueixen sense puntuar a la Lliga Iberdrola

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El DSV Voley Sant Cugat cau davant el Madrid Chamberí (1-3) i segueix sense conèixer la victòria a la Lliga Iberdrola. Les de Rafa Ruiz perden així un duel directe contra un dels rivals de la part baixa de la taula i seguiran una jornada més com a cueres de la competició. Una dinàmica negativa que les vermell-i-negres intentaran trencar la setmana que ve en el derbi català contra el Barça, que també arriba a l'enfrontament després d'haver començat amb mal peu la temporada.

El primer set se l'ha endut l'equip madrileny després d'imposar-se per un ajustat 21 a 25. La resposta vermell-i-negra ha arribat just al següent període, on la igualtat ha tornat a ser la tònica dominat. Després d'arribar al 25 a 25, el Voley Sant Cugat no s'ha posat nerviós i finalment ha pogut endur-se el set amb un 28 a 26 en el marcador. Tot i haver aconseguit l'empat, les de Rafa Ruiz han vist com el Madrid Chamberí ha posat una marxa més al tercer període i ha trencat amb la igualtat que estava regnant en l'enfrontament. Un 11 a 25 que ha posat coll amunt el partit per les santcugatenques.

Al quart i definitiu període, el Madrid Chamberí ha mantingut la pressió sobre les santcugatenques, i tot i els intents de les locals de donar-li la volta al partit, les madrilenyes han sentenciat el duel enduent-se el set per un parcial de 18 a 25. Una victòria que serveix per donar un respir a les visitants, mentre que enfonsa una mica més al Voley Sant Cugat, que encadena la quarta derrota consecutiva.