EL DSV- Volei Sant Cugat guanya el primer partit la lliga a la pista del Barça

Les santcugatenques s'enduen el derbi català de la Lliga Iberdrola davant el Barça


  • Comparteix:

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat supera (1-3) el CV Barcelona a la jornada 6 de la Lliga Iberdrola i suma el primer triomf de la temporada a la competició. Les de Rafa Ruiz s'han imposat al primer set (12-25), han perdut el segon (25-21) i han guanyat el tercer (15-25) i el quart (13-25). Les vermell-i-negres són penúltimes i es troben a un sol punt de la permanència.

Després de cinc jornades, el DSV- Club Voleibol Sant Cugat comença a respirar més tranquil després d'aconseguir el primer triomf a la Lliga Iberdrola. Les santcugatenques s'han endut el derbi català per 1 set a 3 en un matx dominat globalment per l'equip de Rafa Ruiz. El primer set va ser de clar color santcugatenc amb un parcial de 12 a 25 que evidenciava la superioritat del Volei sant cugat. El fantasma de les anteriors jornades va aparèixer en el segon set on les locals es van imposar per un ajustat 25 a 21. Només va ser un presagi perquè en el tercer i quart set es va veure un volei sant cugat efectiu i elèctric en atac i molt compacte defensivament. Alegria després del primer triomf a lalliga iberdrola. Les santcugatenques rebran aquest dissabte l'Haro Rioja Volei, cinquè classificat. El tècnic de l'equip, Rafa Ruiz, destaca el bon partit de les seves jugadores i la pressió existent per guanyar.





Rafa Ruiz

L'equip ha competit molt bé, tot i la pressió per guanyar el matx.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.