El DSV- Volei Sant Cugat fa un bon partit, però cau derrotat davant l'Haris

Les santcugatenques han dominat els inicis de cada set, però han cedit al tram final


  • Comparteix:

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat perd (0-3) davant el totpoderós Haris a la jornada 8 de la Lliga Iberdrola. Les santcugatenques han dominat els dos primers sets en el tram inicial, però a les acaballes de cada període s'ha imposat la major qualitat visitant. En el tercer set l'Haris ha estat una autèntica piconadora des de la xarxa. Les de Rafa Ruiz entren en zona de descens i la propera jornada visitaran la pista de l'Alcobendas, conjunt de la part alta de la taula.

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha mostrat una molt bona imatge en els dos primers sets i on no s'ha vist la diferència clara de la taula classificatòria. Les visitants opten al títol de lliga i les santcugatenques lluiten per la permanència. El primer set ha estat marcat per un inici fulgurant santcugatenc fins al punt 15, a partir d'aquest instant l'Haris ha errat molt poc a la xarxa i s'ha endut el primer període per 20 a 25. En el segon set, les de Rafa Ruiz han exhibit contundència a la xarxa i bon bloqueig i recepció que les ha permès disposar d'un avantatge de cinc punts. La diferència s'ha eixugat i la major experiència de les jugadores de l'Haris s'ha acabat imposant. El tercer període ha estat visitant amb un inici majúscul a la xarxa, tot i que les locals han lluitat fins el darrer alè, però han acabat cedint per 21 a 25. Set i partit per a les visitants. El tècnic, Rafa Ruiz, ressalta la bona feina de les jugadores, tot i la derrota final.




Rafa Ruiz

El equip ha treballat molt bé a l'inici dels sets. Després hem errat molt al final de cada període.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.