El Volei Sant Cugat engega el 2020 amb un complicat duel davant l'Avarca Menorca

Les de Rafa Ruiz, a cinc punts de la permanència, necessiten reaccionar per apropar-se a la permanència


  • Comparteix:

Les jugadores vermell-i-negres durant un partit / Foto: Guillem Babitsch

Les jugadores vermell-i-negres durant un partit / Foto: Guillem Babitsch

El DSV Voleibol Sant Cugat s'enfronta aquest dissabte a l'Avarca Menorca en el primer duel del conjunt santcugatenc aquest 2020. Les de Rafa Ruiz arriben al partit com a penúltimes classificades i a cinc punts d'una permanència que l'equip vermell-i-negre intentarà assolir en la segona volta de la Lliga Iberdrola. El conjunt balear, per la seva banda, arriba com a segon classificat amb 27 punts, a només tres del líder i amb un registre de nou victòries i dues desfetes. El partit es jugarà a les quatre de la tarda al pavelló municipal de Valldoreix.

Al darrer partit de la primera volta, les santcugatenques es van enfrontar al totpoderós líder de la competició, el Logronyo, que es va desfer còmodament del Volei Sant Cugat per 3 sets a 0. El Menorca també va complir en la seva cita contra l'Alcobendas, a qui va superar per 1 set a 3 per mantenir el frec a frec amb el conjunt de La Rioja.

El Madrid Chamberí i l'Algar Surmenor, els dos equips que marquen la zona segura i els principals rivals a batre pel Volei Sant Cugat, es veuran les cares en un duel directe per la permanència. L'altre equip que lluita per salvar-se, el Barça, jugarà contra l'Haro Rioja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.