Maria Manen: 'Agafo el relleu de la Núria Terribas amb molt respecte i il·lusió'

La flamant presidenta del Club Voleibol Sant Cugat encara el seu mandat amb l'objectiu de donar continuïtat als projectes de l'entitat


  • Comparteix:

La nova presidenta del club, Maria Manen / Foto: Cedida

La nova presidenta del club, Maria Manen / Foto: Cedida

La nova presidenta del Club Voleibol Sant Cugat, Maria Manen, ha assegurat que agafa el relleu de Núria Terribas amb molt respecte i il·lusió i que se sent 'molt recolzada' pels membres de la junta. En declaracions a Cugat Mèdia, Manen ha explicat que encara aquesta nova etapa amb l'orgull de representar el club i l'objectiu de donar continuïtat a la línia que havia marcat l'anterior presidenta. El relleu a la presidència, ha explicat Manen, no altera la composició de la junta directiva que va guanyar les eleccions fa un any amb un projecte que 'ja està clarament consolidat i definit'.

La que fins fa tres dies era la vicepresidenta del club també ha volgut mostrar el seu agraïment a Núria Terribas, que després de cinc anys al Volei Sant Cugat ha decidit deixar la presidència per motius personals i professionals. En un comunicat, Terribas apunta que l'entitat vermell-i-negra continuarà apostant pel planter i el vessant formatiu i per mantenir el club com un dels referents estatals.

Pel que fa a l'estat actual de l'entitat, Manen ha explicat que el Volei Sant Cugat té representació a totes les competicions catalanes i estatals i que la seva filosofia és la de mantenir l'aposta pel voleibol escolar fins a les màximes categories. Sobre la situació del primer equip, que actualment es troba en zona de descens a la Lliga Iberdrola, la presidenta del club ha destacat que l'entrenador 'ja està treballant per tirar-ho tot endavant'.




Maria Manen

Agafo el relleu de la Núria amb molta il·lusió i respecte. Sé que estic recolzada per tots els membres de la junta. Serà un orgull representar el club en aquesta nova etapa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.