El Volei Sant Cugat fa una crida a l'afició per omplir aquest diumenge el pavelló de Valldoreix

El conjunt vermell-i-negre s'enfronta a l'Algar en un partit vital per a la permanència a la Lliga Iberdrola


  • Comparteix:

Les jugadores vermell-i-negres durant un partit / Foto: Guillem Babitsch

Les jugadores vermell-i-negres durant un partit / Foto: Guillem Babitsch

El Volei Sant Cugat afronta aquest cap de setmana una nova jornada vital per les seves aspiracions d’assolir la permanència a la Lliga Iberdrola. Les de Rafa Ruiz reben al pavelló de Valldoreix l’Algar Surmenor, el vuitè classificat, en el primer dels últims cinc matchballs que l’equip vermell-i-negre haurà d’afrontar per intentar salvar la categoria. L’enfrontament d’aquest diumenge és a priori un dels duels en el qual el Volei Sant Cugat pot aconseguir sumar punts i retallar distàncies amb el Madrid Chamberí, l’equip amb qui tot apunta que les santcugatenques es jugaran les garrofes, ja que només un punt separa tots dos equips.

És per això que el club vermell-i-negre ha fet una crida a l’afició santcugatenca perquè ompli el pavelló de Valldoreix i doni un extra de motivació a l’equip. Amb diferents vídeos a les xarxes socials del club, el Volei Sant Cugat anima a tothom a venir a ajudar a les jugadores vermell-i-negres a assolir un triomf vital per a la permanència.

L'entrenador de l'equip, Rafa Ruiz, reconeix la importància del duel i l'oportunitat que se li presenta a l'equip per intentar aconseguir una victòria que els aproparia al somni de la salvació.










Rafa Ruiz

Hem fet una crida general perquè el pavelló de Valldoreix estigui ple de gent que ens doni suport. Tant de bo aconseguim una victòria que ens ajudi a apropar-nos a la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.