El Volei Sant Cugat es queda a les portes de la remuntada contra l'Algar però esgarrapa un punt

El conjunt vermell-i-negre ha aconseguit empatar un partit que perdia per 0 sets a 2 però ha acabat sucumbint al 'tie break'

El Volei Sant Cugat es queda a les portes de la remuntada però suma un punt contra l'Algar (2-3) que permet a les santcugatenques empatar a punts amb el Madrid Chamberí a la Lliga Iberdrola. Les vermell-i-negres, però, es mantenen en zona de descens ja que tenen perdut l''average' particular amb les madrilenyes. Tot i aconseguir igualar un partit que perdien per 0 sets a 2, el Volei Sant Cugat ha sucumbit en els moments de més pressió i haurà de continuar lluitant per assolir la permanència. La setmana que ve, les de Rafa Ruiz visitaran la pista de La Laguna, el quart classificat.

La igualtat ha estat la tònica dominant en els dos primers sets. El partit ha començat amb un Volei Sant Cugat conscient de la importància d'aconseguir la victòria per superar el Madrid Chamberí a la classificació, mentre que l'Algar sabia que amb un punt en tenia suficient per certificar gairebé matemàticament la permanència. Amb cap dels dos equips podent distanciar-se de l'altre i amb un pavelló de Valldoreix a vessar, els dos primers sets han arribat al final amb tot per decidir. El primer ha caigut de la banda visitant per 23 a 25 després d'una decisió controvertida de l'àrbitre, i al segon l'Algar s'ha imposat per 25 a 27.

Després de deixar escapar els dos primers parcials per manca d'efectivitat en els moments decisius, el Volei Sant Cugat ha fet un pas endavant. Les visitants, amb un punt menys de ritme degut a la superioritat en el marcador, han vist com les santcugatenques s'han endut còmodament el tercer set per 25 a 16. Les de Rafa Ruiz no han tret el peu de l'accelerador i en un quart set d'infart han empatat el partit a dos sets.

Un empat que donava un punt insuficient a leds vermell-i-negres. Al cinquè i definitiu set, els errors han tornat a aparèixer i l'Algar no ha perdonat. Tot i mantenir-se frec a frec amb les visitants fins al 8 a 8, l'equip murcià ha estat més eficaç en el tram decisiu del partit i ha acabat sentenciant el duel amb un 9 a 15 a favor. El tècnic del Volei Sant Cugat, Rafa Ruiz, ha lamentat que l'equip hagi 'tornat a fallar en els moments de pressió en un partit que podrien haver guanyat'. En les quatre jornades restants de la competició, les santcugatenques s'enfrontaran a La Laguna, quart; a l'Alcobendas, tercer; al Juvasa, novè; i al Logronyo, el líder indiscutible de la Lliga Iberdrola.