Un Volei Sant Cugat amb manca de fe cau a casa contra l'Alcobendas

El conjunt vermell-i-negre perd i entra en zona de descens quan falten dues jornades per acabar la lliga

El Volei Sant Cugat cau a casa contra l'Alcobendas (1-3) i entra en zona de descens després que el Madrid Chamberí hagi sumat un punt, tot i perdre (2-3) davant el Cajasol a manca de dues jornades per al final de la Lliga Iberdrola. Les de Rafa Ruiz, que han completat tres sets de qualitat, han abaixat els braços al quart i han perdut una oportunitat per sumar punts que els apropin a la permanència.

El primer set ha caigut de la banda de l'Alcobendas, que ha demostrat la seva superioritat i ha estat més encertat en els moments clau del període, que s'han endut per un resultat de 19 a 25. La dinàmica s'ha repetit al segon set, amb un Volei Sant Cugat que en alguns intervals del joc ha mostrat moments de desconnexió però que ha plantat cara al tercer classificat de la competició. Tot i el bon joc de l'equip, les de Rafa Ruiz també han caigut al segon període per un marcador de 22 a 25.

Quan semblava que l'Alcobendas tancaria el partit per la via ràpida, el Volei Sant Cugat ha fet una passa endavant. El conjunt vermell-i-negre no s'ha deixat intimidar pel nivell de les visitants, i gràcies a una defensa organitzada i un atac contundent, l'equip ha retallat distàncies amb les madrilenyes, que no han sigut capaces de contrarestar l'ofensiva vermell-i-negre. Amb la victòria parcial de 25 a 15 en el tercer set, les locals han donat la sensació que podien disputar el quart amb opcions d'empatar el partit i endur-se algun punt de l'enfrontament.

La decepció, però, ha estat la protagonista del final del partit. Amb un parcial inicial d'1 a 10, el Volei Sant Cugat ha abaixat els braços i ha cedit davant un Alcobendas que ha aprofitat la rendició local per tancar el partit amb un còmode 15 a 25. La falta de concentració de les jugadores santcugatenques i les errades no forçades han condemnat a la derrota a l'equip.

La setmana que ve, el Volei Sant Cugat disputarà l'últim partit a casa de la temporada davant el Cajasol en la penúltima oportunitat de les santcugatenques de sumar punts per continuar somiant amb la permanència.