El Volei Sant Cugat se sent perjudicat pels possibles descensos a la Lliga Iberdrola

DSV- Volei Sant Cugat i CV Barcelona, únics equips que baixarien de totes les categories estatals


Temes relacionats

El futur del DSV Club Voleibol Sant Cugat a Lliga Iberdrola es decidirà d'aquí a 15 dies ( 5/mai/20)


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat, molest amb la federació espanyola / Font: Volei Sant Cugat

El Volei Sant Cugat, molest amb la federació espanyola / Font: Volei Sant Cugat

El Club Voleibol Sant Cugat ha emès un comunicat on ressalta que l'entitat se sent 'sorpresa i perjudicada' per ser l'única categoria del volei estatal on hi haurà descensos si la Comissió Delegada aprova aquest dijous la mesura. CV Barcelona, cuer, i el club santcugatenc, penúltim, baixarien a Superlliga 2. L'entitat santcugatenca no entén 'la diferència de criteris' que utilitza l'ens federatiu. El Volei Sant Cugat també veuria com el filial es quedaria sense ascens a Superlliga 2 pel descens del primer equip.

El Volei Sant Cugat creu que és 'el club més perjudicat de tot el volei estatal' perquè encara resten sis punts en joc i només estava a un sol punt de la permanència en el moment de l'aturada de la competició.

El club vermell-i-negre no entén perquè la Lliga Iberdrola permet descensos i ascensos quan la resta de categories només premia pujar de categoria.

L'entitat santcugatenca espera la reunió de la Comissió Delegada d'aquest dijous on es votarà la proposta que aportarà el president de la federació espanyola que defensa els descensos i ascensos a la Lliga Iberdrola. Un total de 13 representants de diferents estaments del volei estatal votaran per aquesta mesura o per altres dues que hi haurà sobre la taula, temporada nul·la o ampliació dels equips amb no descensos i sí ascensos.

La presidenta del club vermell-i-negre, Maria Manen, ressalta la sorpresa a la diferència de criteris de l'ens federatiu. El club santcugatenc estudia la possibilitat d'emprendre accions legals si l'equip baixa de categoria.







Maria Manen

El club més perjudicat de tot el volei estatal és el nostre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.