Recórrer o comprar la plaça: les opcions del Volei Sant Cugat per mantenir-se a la Lliga Iberdrola

El club, que recorrerà la decisió de la RFEVB, també podria evitar el descens si el Vall d'Hebrón cedeix els drets de la seva plaça


Temes relacionats

El Volei Sant Cugat descendeix de la Lliga Iberdrola (21/mai/20)


  • Comparteix:

El conjunt vermell-i-negre podria evitar el descens a Superlliga 2 / Foto: Cugat Mèdia

El conjunt vermell-i-negre podria evitar el descens a Superlliga 2 / Foto: Cugat Mèdia

El Volei Sant Cugat podria evitar el descens de la Lliga Iberdrola. La presidenta del club, Maria Manen, ha anunciat, en declaracions a Cugat Mèdia, que l'entitat interposarà una queixa davant el Consell Superior d'Esports i que emprendrà 'les accions legals' necessàries per recórrer el descens que la Federació Espanyola de Voleibol va ratificar aquest dijous. Més enllà del camí dels possibles recursos que l'entitat vermell-i-negra pugui interposar, al Volei Sant Cugat se li ha obert una altra porta que el podria conduir a la permanència a la màxima categoria del voleibol estatal.

El conjunt santcugatenc podria evitar el descens si el Club Voleibol Vall d'Hebrón, el campió del grup B de la Superlliga Femenina 2, cedís els drets de la seva plaça a la Lliga Iberdrola a canvi d'unes contraprestacions. El president del club barceloní, David López, ha explicat a Cugat Mèdia que es plantegen cedir els drets de la seva plaça i mantenir-se a Superlliga 2 si finalment determinen la inviabilitat econòmica de l'ascens. 'Si podem assegurar la nostra subsistència, no regalarem la plaça a ningú de forma altruista', ha dit López.

López ha reconegut que hi ha força equips que han mostrat el seu interès per la plaça, però que no volen entrar en un joc de negociacions. 'El que necessitem és cobrir les nostres necessitats en el cas que decidim no quedar-nos amb la plaça. Volem tancar aquest tema aviat i començar a preparar la pròxima temporada', ha indicat el president del Vall d'Hebrón. Això sí, López ha destacat que 'si hi ha un club català a Superlliga, molt millor'.

En aquest sentit, la Lliga Iberdrola podria quedar-se sense equips catalans si el Vall d'Hebrón opta per cedir els seus drets a un club que no sigui el Volei Sant Cugat o si el club santcugatenc decideix no comprar la plaça i els recursos interposats davant els ens federatius no prosperen.


David López

La junta decideix cap a quin costat creu que hem de tirar, si hem d'intentar assolir l'ascens o tirar cap a mantenir la categoria i poder cedir els drets a canvi del que sigui.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.