El DSV-Volei Sant Cugat estrena victòria a la pista de l'Algar Surmenor

Les santcugatenques s'imposen al tie break en un duel molt disputat a Múrcia


  • Comparteix:

Imatge del partit entre l'Algar Surmenor i el DSV- Volei Sant Cugat / Font: RFEVB.es

Imatge del partit entre l'Algar Surmenor i el DSV- Volei Sant Cugat / Font: RFEVB.es

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat guanya (2-3) a la pista de l'Algar Surmenor a la tercera jornada de la Lliga Iberdrola. Les de Rafa Ruiz han iniciat el matx de manera favorable (0-2), però han vist com les locals han igualat el partit. El cinquè i darrer set ha caigut del bàndol santcugatenc, fet que ha suposat el primer triomf a la competició. Les santcugatenques rebran l'Alcobendas, quart classificat, a la propera jornada de lliga.

El primer triomf i els dos primers punts a la Lliga Iberdrola per al conjunt santcugatenc ja són al sac i ben lligat. Un partit amb molta tensió i amb molts nervis que s'ha decantat en el cinquè set. El primer parcial ha caigut del bàndol santcugatenc (25-27) i el segon també (20-25). Amb aquest 0 a 2 semblava que el partit estava sentenciat.

La reacció de l'Algar no es va fer esperar i el tercer (25-22) i el quart (25-23) van caure per a les locals. Empat a dos sets i el triomf s'hauria de decidir en el cinquè. 12 a 15 per a les de Rafa Ruiz i victòria santcugatenca.

El tècnic, Rafa Ruiz, molt satisfet amb la victòria per superar un rival que està per damunt a la taula classificatòria.




Rafa Ruiz

Hem derrotat un rival que està per damunt a la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.