El DSV-Volei Sant Cugat perd a la pista del Kiele i torna al camí de la derrota

Les santcugatenques han perdut per 3 sets a 1 contra l'equip manxec, tot i haver guanyat el primer set


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: RFEVB.es

Imatge d'arxiu / Font: RFEVB.es

El DSV-Volei Sant Cugat perd contra el Kiele (3-1) en partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Iberdrola. Les santcugatenques tot i començar guanyant s'han vist àmpliament superades pel conjunt manxec que ha dominat còmodament la resta del matx.

Pel que fa al desenvolupament del partit, el primer set ha començat amb un domini clar del Kiele arribant-se a posar 20-8 per davant. L'entrenador Rafael Ruiz ha demanat un temps mort i allà ha començat la reacció del Sant Cugat. Primerament un parcial de sis punts les ha fet creure que es podia guanyar el set i quan perdien 23-19 un altre parcial de sis ha certificat el primer set (23-25). Semblava que seria un cop dur per al Kiele i una injecció de moral per al Volei Sant Cugat però al final de poc ha servit la remuntada.

El segon, tercer, han estat calcats. Punts disputats i inicis de set amb alternatives però a la minima que les manxegues han agafat una mica de distància al marcador, no només l'han mantingut sinó que l'han acostumat a eixamplar. El segon set ha acabat 25-14, exactament el mateix resultat que el tercer. En cap dels dos s'ha vist ni un símptoma de la reacció que han mostrat les de Sant Cugat al primer set i han estat molt més còmodes per al Kiele.

El quart i últim set ha estat més similar als altres guanyats pel Kiele i ha acabat 25-16. Les de Sant Cugat han plantat més cara, ja que era l'última oportunitat per a evitar la derrota però no han pogut contra un equip que ha estat superior.

Amb aquesta derrota el DSV-Volei Sant Cugat suma un balanç de dues victòries i tres derrotes. El pròxim partit que afrontarà l'equip dirigit per Rafa Ruiz serà aquest dimecres al pavelló de Valldoreix davant l'Emevé, cuer.






Rafa Ruíz

"No estic satisfet, el mal estat anímic de les jugadores no ens ha permès trobar solucions durant el partit".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.