El DSV-Volei Sant Cugat visita el camp del líder de la Lliga Iberdrola aquest dissabte

L’equip dirigit per Rafa Ruiz, s’enfrontarà al Sanaya Libby's La Laguna, invicte fins ara, a les sis de la tarda


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat es prepara per a visitar el líder / Font: Volei Sant Cugat

El Volei Sant Cugat es prepara per a visitar el líder / Font: Volei Sant Cugat

El DSV-Volei Sant Cugat viatja a Tenerife per disputar el partit corresponent a la setena jornada de la Lliga Iberdrola contra el Sanaya Libby's La Laguna, equip líder en solitari de la categoria. El partit es disputarà aquest dissabte a les sis de la tarda i les santcugatenques busquen aconseguir la segona victòria consecutiva després de guanyar amb un contundent 3-0 l'Arenal Emevé aquest dimecres.

El DSV-Volei Sant Cugat vol seguir sumant punts i així allunyar-se de la part baixa de la taula. Ara mateix les santcugatenques es troben vuitenes amb set punts, amb tres victòries (una de tres punts i dues de dos) i tres derrotes. Una victòria les situaria mínim amb nou en una posició molt més còmoda.

El rival d'aquesta setmana però, és d'entitat. Les canàries són líders amb disset punts i han guanyat els sis partits que han disputat, cinc d'ells sumant tres punts. Són l'equip més en forma de la lliga i suposarà un autèntic repte per a l'equip de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.