El DSV- Volei Sant Cugat desaprofita vuit pilotes de partit i acaba perdent davant l'Haro

Les santcugatenques perden 2 a 3 davant l'Haro Rioja i desaprofiten múltiples opcions de guanyar el matx

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat perd (2-3) davant l'Haro Rioja Volei en matx corresponent a la jornada 8 de la Lliga Iberdrola. Les de Rafa Ruiz han tingut vuit pilotes de partit per guanyar el matx, però han estat molt erràtics en els punts determinants. Les visitants han certificat la victòria a la tercera pilota de partit en un matx que ha durat dues hores i mitja.

Alegria visitant després d'una victòria èpica, lluitada i suada a preu d'or davant un DSV- Club Voleibol Sant Cugat que s'ha quedat amb cara de pomes agres.

Les santcugatenques han deixat escapar la victòria fins a vuit vegades. Quan semblava que el tie break i el matx cauria del bàndol local sempre es produïa una errada que impossibilitava el triomf.

El matx ha estat ple d'intercanvis a la pista i en el marcador. El primer set ajustat ha estat per al Volei Sant Cugat per 25 a 22 amb un conjunt santcugatenc molt contundent a la xarxa.

El segon període ha estat marcat per petits detalls i les de la Rioja se l'han endut per 22 a 25- El tercer set ha estat el més clar en el marcador i en el joc amb un conjunt local elèctric i dinàmic a la xarxa i just guanyador per 25 a 16.

El quart ha tingut emoció, tensió i un punt de sort per a les visitants que s'han endut el set per 22 a 25 . El cinquè i definitiu s'ha convertit en un guió de pel·lícula de terror per a les santcugatenques que han estat a prop del triomf, però finalment lluny per errades que han fet sucumbir les de Rafa Ruiz. El tècnic es mostra "dolgut" per deixar escapar una victòria que tenien pràcticament lligada. "Cal tancar els partits perquè tots són d'aquest estil, molt competits".

Les santcugatenques estan tres punts per damunt del descens i la propera jornada visiten la pista del Cajasol, rival directe a la lluita per la permanència.

Rafa Ruiz

Estic dolgut perquè els partits s'han de tancar i hem tingut el triomf molt a prop.