El DSV-Club Voleibol Sant Cugat visita el Cajasol amb l'objectiu de refer-se de dues derrotes consecutives

Les santcugatenques viatgen a Sevilla amb l'objectiu de superar el sotrac i d'iniciar una bona dinàmica


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del DSV-Club Voleibol Sant Cugat / Foto: CV Sant Cugat

Imatge d'arxiu del DSV-Club Voleibol Sant Cugat / Foto: CV Sant Cugat

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat disputa aquest diumenge a les dotze del migdia el partit corresponent a la novena jornada de la Lliga Iberdrola Femenina de voleibol contra el Cajasol Vóley Dos Hermanas. Les santcugatenques vénen d'una dura derrota, havent desaprofitat vuit pilotes de partit, però les locals també afronten el matx després d'una derrota. Els dos equips duen una trajectòria similar i arriben a un duel directe i important per a la classificació final.

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat arriba al matx en novena posició amb vuit punts sumats en una victòria de tres punts, dues de dos i la derrota d'un punt de la darrera jornada. El Cajasol és vuitè amb un punt més que les santcugatenques i, de fet, han guanyat un partit menys que les de Rafa Ruiz. Les locals amb dues victòries, sumant tres punts i tres derrotes d'un punt, se situen amb nou, just per sobre de les santcugatenques.

Es tracta d'un partit molt important, ja que una victòria santcugatenca pot permetre capgirar una mala dinàmica; per contra, una derrota suposaria la tercera consecutiva i allargar la mala dinàmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.