El DSV-Volei Sant Cugat s'endú el matx al tie break contra el Cajasol Dos Hermanas

Les santcugatenques guanyen (2-3) un partit molt disputat a la pista del Cajasol on els dos equips han mostrat la seva millor versió

Les santcugatenques sumen una nova victòria i s'allunyen del descens / Font: DSV-Volei Sant Cugat

El DSV-Voleibol Sant Cugat guanya (2-3) contra el Cajasol Vóley Dos Hermanas en el matx de la novena jornada de la Lliga Iberdrola de Voleibol. Les santcugatenques s'han endut el partit en el tie break. Dues hores i quart d'un enfrontament que ja es preveia molt disputat i que els dos equips han demostrat un nivell molt alt. Amb aquesta victòria agònica, el Volei Sant Cugat s'allunya del descens.

Les santcugatenques han començat amb més intensitat que les rivals, però no les han permès marxar en el marcador. Els dos equips han comès forces errors en els serveis arriscant per intentar sumar punts. El Volei Sant Cugat ha començat a agafar marge pels errors en la recepció de les sevillanes i han situat un marcador de 13-17.

Després d'un temps mort demanat pel tècnic del Cajasol, les locals han empatat el partit a 18, més per demèrit de les santcugatenques que per encerts d'elles. Rafa Ruiz ha demanat temps mort perquè les seves jugadores busquessin un esforç final. L'entrada d'Alba Cardona ha estat clau, gràcies als seus punts en el servei i a les rematades, les vermell-i-negres s'han endut el primer set per 21-25.

El segon set també ha estat molt ajustat entre els dos equips, però aquest cop l'avantatge inicial del Cajasol no ha permès que les de Rafa Ruiz s'emportessin aquest set. El resultat final del segon set ha estat de 25-21.

Les santcugatenques han sortit per feina en el tercer set i ràpidament han agafat marge en el lluminós. Els encerts en la recepció i en les rematades han permès a les noies del Volei Sant Cugat realitzar un parcial de 0-8 i situar el 9-17. A partir d'aquí, les vermell-i-negres han seguit amb domini al marcador fins a endur-se el tercer set per 16-25.

Mal inici de les santcugatenques en el quart set on han arribat a estar amb un 10-2 desfavorable. Els dos temps morts de Rafa Ruiz han permès que les seves jugadores reaccionessin, però la remontada no ha estat possible. El Cajasol ha imposat un ritme de joc impossible de seguir per les visitants, finalment les sevillanes han forçat el tie break amb un 25-19.

En el darrer set, el bon treball col·lectiu de les santcugatenques les ha permès estar en tot moment per davant en el marcador. Els punts s'anaven repartint en un cinquè set on el joc dels dos equips estava sent excel·lent. Finalment, Aina Berbel ha realitzat un servei impecable que ha donat la victòria final amb un 12-15 al DSV-Volei Sant Cugat.

El tècnic, Rafa Ruiz, està "molt content" amb les seves jugadores i creu que aquest equip "pot guanyar a qualsevol" rival.

La propera jornada, les santcugatenques rebran al Madrid Chamberí, penúltim de la classificació.